WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVK Hildas Beringen  14 - 6  (2-4)

DATUM 03-02-2006  21:15

DOELPUNTEN 1' 1-0 Grunholz; 5' 1-1 Duzgun; 6' 2-1 Grunholz; 9' 2-2 Duzgun; 16' 2-3 Akin; 17' 2-4 Zevne, 21' 3-4 El Bouchtati; 23' 4-4 Grunholz; 25' 5-4 El Bouchtati; 25' 6-4 Toukouki; 27' 7-4 Grunholz; 28' 8-4 Toukouki; 28' 9-4 Grunholz; 30' 10-4 Michiels; 31' 11-4 Grunholz; 34' 11-5 Bekdemir; 36' 12-5 Grunholz; 36' 13-5 Toukouki; 39' 14-5 Geets; 40' 14-6 Cenik

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens, Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Raf Govers, Roy Michiels, Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Souliman Hassounfi, Tom Gijsbrechts (d)

Nieuw doelpuntenfestijn in Sporthal Berckhoven

Krijnen Keukens Malle dat Tim Vergauwen moest missen door schorsing, begon zeer goed aan de wedstrijd want reeds na 1 minuut rondde Edwin Grunholz een ingestudeerde hoekschop af in doel. De bezoekers uit Beringen antwoordden met de gelijkmaker van Duzgun. En ook het tweede doelpunt van Edwin Grunholz werd gecounterd door diezelfde Duzgun. Daarna volgde een periode waarin vooral beide doelmannen zich onderscheidden met enkele miraculeuze reddingen. Terwijl de Krijnen Keukens Malle er niet in slaagde om de bezoekende doelman Cenik te verschalken, schoten Akin en Zevne hun club op een 2-4 voorsprong. In de slotfase van de eerste helft stopte doelman Norbert Laenens nog een 10-meter van specialist Duzgun waardoor Malle met een 2-4 achterstand naar de kleedkamers trok.

In de eerste minuten na rust was het pakjestijd voor KK Malle want zowel Zoubair El Bouchtati als Edwin Grunholz strafte dom balverlies van Beringen koelbloedig af. En waar Krijnen Keukens Malle in de eerste helft vaak op de doelman stuitte, liep het nu in een sneltreinvaart uit van 4-4 tot 11-4 door doelpunten van opnieuw verdediger Zoubair El Bouchtati, tweemaal Mustafa Toukouki, één keer kapitein Roy Michiels en driemaal Edwin Grunholz. In de 34ste minuut kon Bekdemir nog eens scoren voor een aangeslagen Turkiyem Beringen maar kort daarna lukte topschutter Edwin Grunholz zijn 7de van de avond en al zijn 74ste van het seizoen. De 13-5 was misschien wel het mooiste doelpunt van de avond. Een lange pass van Edwin Grunholz die in 2-tijden via Jef Geets door Mustafa Toukouki met succes werd afgerond. Het laatste doelpunt van Krijnen Keukens Malle komt op naam van Jef Geets die na een scrimmage voor doel binnenschoot. Net voor tijd trapte doelman Cenik via strafschop de 14-6 eindcijfers op het bord.